Vermogen in Balans; Peter de Roos
Peter Roos, vermogensbeheerder
Tel. 06 37 25 43 48
Vermogen in Balans; Gregor Pak
Gregor Pak, vermogensbeheerder
Tel. 06 53 55 93 43
Vermogen in Balans; Tom Spaan
Tom Spaan, vermogensbeheerder
Tel. 
06 83 23 06 65

Vermogensbeheer

Sinds 2014 opereren wij als zelfstandig vermogensbeheerteam geheel onafhankelijk terwijl uw vermogen veilig bij effectenbank InsingerGilissen Bankiers (Quintet Private Bank Europe) of BinckBank (Saxobank) geadministreerd en bewaard wordt. Vermogen in Balans beheert vermogens voor jong en oud, particulieren, vennootschappen en stichtingen. U kunt daarbij rekenen op maatwerk en beleggingen die nooit lang vast staan als u er over wenst te beschikken. Naast het benutten van kansen is een actieve risicohouding essentieel. Het door onze toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) goedgekeurde beleggingsbeleid is zorgvuldig vastgesteld en wordt door Vermogen in Balans doorlopend getoetst aan wettelijke eisen, actualiteiten, trends en ontwikkelingen in de financiële markten.

Beleggingsteam

Het beleggingsteam bestaat uit Peter Roos, Tom Spaan en Gregor Pak, allen ervaren en persoonlijk ingestelde vermogensbeheerders. Omdat zij wonen en werken in de omgeving, ademen en beleven zij wat u als klant op prijs stelt. Daarbij wordt rekening gehouden met de specifieke klantsituatie. Door te streven naar een vermogen in balans wordt graag rekening gehouden met de wensen van u als klant. De intentie is om dichtbij u, uw partner, accountant, de beurs en de beleggingen te staan en daarvoor alle tijd en aandacht die nodig is te nemen. Als zorgvuldig beleggen past kan dit bijdragen aan een financieel goed leven.

Ons motto: ViB met de V van Vriendelijk, Vertrouwd en Vakkundig!

Ervaren en deskundig

Het beleggingsteam bestaat uit deskundige door DSI geregistreerde en gecertificeerde vermogensbeheerders, allen met een bancaire achtergrond en periodiek getoetst op integriteit, beleggingskennis en -vaardigheden. De vermogensbeheerder is het aanspreekpunt voor alle effecten- en bankzaken.

Om voor de klant financiële zaken inzichtelijk te hebben als daar behoefte aan is of als de puzzel complex is, is met ingang van september 2021 het team versterkt met Judith van Oosten. Als financieel coach (beleggen met specialiteit "financial planning") helpt zij relaties met het inzichtelijk maken van hun financiele situatie en de daarbij behorende dreigingen en kansen. Behalve dat zij ervaren en deskundig is zijn haar persoonlijke betrokkenheid en directe aanpak kenmerkend voor het onderhouden van haar relaties.

Daarnaast bekleedt vanaf de start Annelies de Reus de functie van gecertificeerd Compliance Officer. Zij doet dit zelfstandig vanuit Dutch Compliance en zij heeft gezien het belang van deze functie sinds jaar en dag zitting in het bestuur.

Altijd bereikbaar

Het vermogensbeheerkantoor is gevestigd in Nootdorp en wij zijn van oudsher actief in Pijnacker-Nootdorp, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en omstreken, waar wij onze wortels en netwerk hebben. Maar ook vanuit ons steunpunt in Ruurlo (De Achterhoek) spreken wij regelmatig af in die regio. Door de versterking van Judith van Oosten zijn wij ook aanwezig in Het Gooi en omstreken.

Wij zijn altijd bereikbaar voor een oriënterend gesprek, via tel. 015 - 711 27 32 maar vooral op onze mobiele nummers hiernaast of voor een eerste eenvoudig contact door een berichtje via onze website te sturen (zie bij Contact in de menubalk).

Wij staan graag 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Betrouwbaar en solide

Voor vermogensbeheer geldt een zware zorgplicht naar beleggers en een vergunningplicht. Vermogen in Balans beschikt over een vergunning van toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor de dienstverlening vermogensbeheer. Tevens geldt er de goedkeuring van De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast is Vermogen in Balans als vermogensbeheerder ingeschreven bij de KvK, aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en bij het Dutch Securities Institute (DSI). Bij Vermogen in Balans is elke vermogensbeheerder DSI-gecertificeerd.

Vraag ons gerust om verdere toelichting!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.