Volg uw beleggingen

Door het onderstaande logo aan te klikken komt u, als relatie van Vermogen in Balans, direct terecht op de website waar u met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen.
Vervolgens kunt u de samenstelling en ontwikkeling van uw beleggingen op de voet volgen.

Insinger Gilissen

Saxo Bank

Wat wij doen

Wij nemen graag de zorgen en werkzaamheden voor onze relaties uit handen. Met een ruime bancaire achtergrond bij Rabobank, Banque Artesia, Fortis, Schretlen & Co en inmiddels circa 8 jaar als vermogensbeheerders zijn wij in staat in te schatten wat voor een belegger belangrijk is. Aan de hand van tevoren vastgestelde uitgangspunten, onderzoek en opinies, actuele marktontwikkelingen beheren wij de spreiding in de beleggingsportefeuille. Met onze 'core-satellite' strategie vullen wij de portefeuille in met beleggingsfondsen, indextrackers, individuele aandelen en obligaties. Daarnaast passen wij beleggingsinstrumenten toe zoals opties, waarmee extra bescherming of rendement geboden kan worden. Tussentijds monitoren wij deze met ons professionele portefeuillemanagement systeem.

Het gaat om U

U, uw omstandigheden en wensen staan centraal. Allereerst vragen wij wat u van beleggen en de beleggingsdienstverlening verwacht. Afspraken en wensen worden duidelijk vastgelegd. Uw beleggingsportefeuille wordt ingericht en onderhouden, rekeninghoudend met uw specifieke voorkeuren en wensen. Met de gestelde doelstellingen als uitgangspunt kunnen wij de beleggingen van zowel particuliere als zakelijke beleggers 'herbalanceren' zodat de portefeuillesamenstelling doorlopend past.

Wij beleggen voor u

Bij Vermogen in Balans merken wij dat beleggers maatwerk en een persoonlijke benadering waarderen. Wij nemen de tijd en geven de aandacht die nodig is. Daarbij is vertrouwen belangrijk. U kunt ervan uitgaan dat wij inzoomen en rekening houden met uw eigen specifieke situatie. Ons uitgangspunt is dat wij naast u, uw partner en vaak uw accountant staan. Wij willen werkelijk met ‘alles’ rekening houden wat relevant is voor het nastreven van gemaakte afspraken of doelstelling. Er is tussentijds alle ruimte voor uw wensen.

Doorlopend vermogensbeheer

De dienstverlening van Vermogen in Balans voldoet aan alle wettelijke eisen. Het klantbelang staat centraal en beleggingen moeten passen. De portefeuille op koers houden is van primair belang. Wij geven daarom geen advies, maar staan actief aan het roer. Van doorlopend beheer mag u immers meer verwachten dan van een vrijblijvend beleggingsadvies. Met onze expertise en ervaring streven wij er naar uw vermogen in balans te houden en varen wij scherp aan de wind: zo goed mogelijk kansen benutten en actief risico's beheersen.

Balans tussen risico en rendement

Rendement en risico gaan hand in hand. Een zorgvuldige afweging van het rendement is afhankelijk van het risico dat werkelijk bij uw situatie past. Wij beleggen wereldwijd gespreid en in verschillende regio’s en sectoren. Echter zijn er daarnaast mogelijkheden om extra rendement te realiseren met een weloverwogen risico. Wij doen dit door naast een goede spreiding binnen de portefeuille beperkt gebruik te maken van financiële instrumenten (zoals opties en gestructureerde producten). Alles binnen het met u afgesproken 'doelrisicoprofiel'.

Is uw interesse gewekt?

Maak een afspraak of vraag om een analyse van uw portefeuille >

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.