Werkwijze Vermogen in Balans

Maatwerk 

Wij vinden dat het vermogen in balans moet zijn met de specifieke klantsituatie. Daarom houden wij graag rekening met de wensen van de klant, diens kennis, ervaring, beleggingsdoel, beleggingshorizon, rendementsverwachting en risicobereidheid. Het is dan ook onze intentie om dichtbij de klant, diens partner, accountant, de beurs en de beleggingen te staan.

  • Wij nemen de tijd om u te leren kennen en geven aandacht die nodig is
  • Wij wonen en werken in de regio, ademen en beleven wat klanten zoeken
  • Vermogen in Balans = ViB met de V van Vriendelijk, Vertrouwd, Vakkundig
  • Het gaat om U en uw beleggingsdoel, waarom u wenst te beleggen
  • Beleggingen zijn goed op de voet te volgen via internet en smartphoneapp
  • U kunt het beleggen aan aantoonbare professionals overlaten

De waarde van uw beleggingen

Belangrijk vooraf om te weten: beleggen brengt risico’s met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Wilt u meer weten over de risico's van beleggen en hoe wij ze voor u kunnen beperken? Neem dan contact met ons op.

Vermogensbeheer

De beleggingsportefeuille wordt ingericht en beheerd, rekeninghoudend met specifieke voorkeuren en wensen van u als klant. Dit doen wij aan de hand van tevoren vastgestelde uitgangspunten, onderzoek en beleggingsopinies, actuele marktontwikkelingen en tussentijdse portefeuilleanalyses. Het is de bedoeling dat de beleggingsportefeuille zo bij u past dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Overigens kunt u de samenstelling en ontwikkeling van de portefeuille op de voet volgen via internet en een app op de smartphone.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.