Dorpsstraat Nootdorp

Rendementen vermogensbeheer

Vraag naar onze historische rendementen. Deze kunnen per situatie afwijken van het rendement van  De Vermogensbeheer Rendement-index | Investment Officer door:

  • gehanteerde bandbreedtes binnen doelrisicoprofielen
  • op- en afbouwfase
  • eventuele in acht te nemen restricties, persoonlijke voorkeuren en uitsluitingen

Hiermee wordt in de specifieke portefeuillesamenstelling rekening gehouden.
Daarnaast zijn in het verleden behaalde rendementen geen garantie voor toekomstige prestaties. 

Kennismaking en inventarisatie vooraf

Allereerst leren wij elkaar goed kennen en vragen wij wat u verwacht van beleggen en de beleggingsdienstverlening. U als persoon, uw financiële situatie en wensen staan centraal. Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers worden de beleggingen beheerd, binnen het passende doelrisicoprofiel met de vastgestelde doelstellingen en afspraken als uitgangspunt.

Doorlopend aandacht voor de beleggingsportefeuille

Wij spreiden beleggingen wereldwijd in verschillende regio’s en sectoren. Daarbij herbalanceren wij de samenstelling regelmatig. Wij staan actief aan het roer. Met onze expertise en ervaring varen wij scherp aan de wind: kansen benutten binnen de afgesproken verhouding tussen risico en rendement en de portefeuille op koers houden. Consequent risicobeheer is daarbij een must.

Een aansprekend en passend rendement is afhankelijk van het risico dat bij u past. Hoge rendementen gaan samen met hoge risico’s. Er zijn mogelijkheden om hoge rendementen te realiseren met een acceptabel risico door naast een goede spreiding in de portefeuille gebruik te maken van financiële instrumenten (zoals "geschreven call opties").

Is uw interesse gewekt?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ook voor een gratis second opinion van uw huidige beleggingsportefeuille!

Gratis second opinion van uw huidige beleggingsportefeuille >

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.