Wie zijn wij?

Vermogen in Balans (ViB) is in 2014 opgericht en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De dienstverlening bestaat uit het aanbieden van beleggingsdiensten aan particulieren, rechtspersonen, stichtingen en kerken. Vermogen in Balans heeft een vergunning voor vermogensbeheer zoals benoemd in de Wet op het Financieel Toezicht. Ons vergunningsnummer is 14004011. Vermogen in Vermogen in Balans houdt kantoor aan de Dorpsstraat 19, 2631 CR Nootdorp.

Heeft u een klacht?

Stuur dan een emailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt altijd een antwoord. Wij lossen namelijk graag uw klacht op. Bent u toch niet eens met onze oplossing of is uw klacht afgewezen? Dan heeft u drie maanden de tijd om uw klacht voor te leggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID). Na drie maanden kunt u uw klacht alleen nog aan de rechter voorleggen. U kunt overigens uw klacht ook meteen aan de rechter voorleggen. Het KIFID is een onafhankelijk klachteninstituut voor financiële diensten. Meer informatie over het KIFID vindt u op www.kifid.nl. Hun adres is postbus 93257, 2509 GA Den Haag.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.